I'm your Lady
Home About Shop for sweet tooth Twitter SHAKLEE Dash

owner


" Hello there, I am Hafiza Ismail and welcome to my blog. Where I share my experiences on my personal life and all sorts of stuff. Hope to see you around! "

Shaklee Member


" Jika anda ingin walk in sendiri membeli menggunakan ID SHAKLEE saya, sila email hafizais31@gmail.com. Dan saya akan guide jadual makan yang betul. "

followers

tagboard


Daisypath Happy Birthday tickers
tabung kahwin

Blog Archieve


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
HOLIDAY TO PENANG : PART 1
Sunday, 11 May 2014 • 00:30 • 1 comments



Assalamualaikum..


haiiii semuaaa. rindu iollss tak??. heheh
lama menghilangkan diri. busy kerja. serius la, balik kerja memang
tak larat nak update apa2. sorry :).

Ni fiza nak citer. haritu akhir bulan 4 ada pi holidayyy.
ke penang. Dengan bestfriends since sekolah
menengah. kitorang dah kawan dekat 9 tahunnnn..
Alhamdulillah, masih utuh sampai sekarang.
ni jugak second time dapat pi holiday TANPA mak ayah.
yang first time masa lepas spm, kitorang pi cameron highlands..
*bukan nak menggalakkan korang pulak.
holiday dengan family/kawan.
ada beza dia, dua-dua BEST !!

Malas nak citer panjang.
moh kita layanzzz gambaq2 :



Aku rasa ni bas paling best !. ada tv kat setiap seat,
ada plug, ada tray untuk makan,seat dia siap boleh urut.
terbaik !!



 Ni kitorang sampai je penang, siap2 semua,solat semua.
kitorang keluar untuk menjelajah.hahah
sebab kitrg pergi 2 hari 1 malam,
so takut x sempat nak jelajah semua, kitorang ketepikan 
penat tu :D
SERIOUSLY berbaloi.


Kitorang duduk homestay, macam rumah lama, tapi murah + selesa.
semua adaaaa. aircond semua lengkap.
astro pun include sekali.
harga kitrg kena bayar dalam RM 150 je.
3 bilik everythings lengkap !
tp lupa nak tgkap signboard dia.heheheh


ni waktu naik feri. 



from left : mai, zatie and me :D


Ni lah tour guide kitorang, heheh
pakwe zatie sebenarnya, dia lah yang cari 
homestay, dialah yang bawak kitorang jalan2,
thank you so much naim :)



Bot mewah. walawehhh, meleleh air liuq 
tengok tauuuu !


end of the day 1.balik dari tengok bot ni
kitorang pi makan. lepas tu krooh krooh
la jawab nyer, hehehe nanti fiza sambung part 2 pulak.
part 2 nanti lagi banyak gambaq.
muntoh ijo la korang nanti.
byeeee 
Assalamualaikum..

Labels: , ,



1 Comments:

Blogger ZUKI DIN said...

as salam. abe kie blom sampai ke Penang.

12 May 2014 at 19:46  

Post a Comment

jaga adab ! :)


|