I'm your Lady
Home About Shop for sweet tooth Twitter SHAKLEE Dash

owner


" Hello there, I am Hafiza Ismail and welcome to my blog. Where I share my experiences on my personal life and all sorts of stuff. Hope to see you around! "

Shaklee Member


" Jika anda ingin walk in sendiri membeli menggunakan ID SHAKLEE saya, sila email hafizais31@gmail.com. Dan saya akan guide jadual makan yang betul. "

followers

tagboard


Daisypath Happy Birthday tickers
tabung kahwin

Blog Archieve


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
MR & MRS Hafiezy Mini Giveaway !
Friday, 28 March 2014 • 19:16 • 8 comments



Rebut peluang menang Wang tunai RM50 : Top Refferal, Wang Tunai RM50 : Best Wishes , Monopod x 2 : Random.Org , 100 pcs Namecard Blog Vanilla & Chocolate + Bookmark . Siapa yang berminat sila tekan banner di atas . Terima kasih :)

JOM kawan2 kita join giveaway ni. secara tak langsung kita akan mendoakan kebahagian mr & mrs hafiezy :D. Sempena giveaway ni fiza ucapkan tahniah sebab dah nak masuk ulangtahun ke 2 kan. semoga korang stay cool and live your life to the fullest. Isteri jaga hati suami, Suami jaga hati isteri, in sya Allah, bahagia sampai jannah. heheh. pandai je kan fiza bg pendapat, padahal kahwin pun belum, heheh. apa apa pun, congratulations !!

Labels: , ,



8 Comments:

Blogger Anizz Annisa said...

hyee..anis dtg dari GA yg same.. gud luck ! :) jemput singgah.. :)
adnan-daughter.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html

28 March 2014 at 21:16  
Blogger Akif Imtiyaz said...

Salam ...
Singgah Dari Segmen Yg Sama ..
http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html
Follow Sini #30

31 March 2014 at 21:15  
Blogger Jia Rizaira said...

Assalamualaikum w.b.t

Singgah dari GA yang sama....
http://mindakabur.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html#.Uz1IVvnZZ5I

BW dan follow blog skali..

Semoga berjaya!

3 April 2014 at 05:16  
Blogger Asha Lya said...

Bw dari segmen yg sama..jemput ke blog Lya http://blogashalya.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html

3 April 2014 at 23:30  
Blogger Zara Nurhaidah said...

assalammualaikum.. Zara dtg bw peserta, terima kasih tau meriahkn mini ga pertama kami dan terima kasib atas tadahan doa.. amin ya rabbal amin.. =') terharuuu.. all the best

7 April 2014 at 18:08  
Blogger SAMIQA ♥ said...

ASSALAMUALAIKUM...
Ukwah Fillah.. Saya dari GA yg sama :D
http://youismysoul.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html

17 April 2014 at 19:24  
Blogger Maria Firdz said...

Salam Ziarah dari Segmen yang sama... (^_^)

http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/04/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html

All the best and Good Luck!!!

17 April 2014 at 20:45  
Blogger Amer Amirah said...

Datang sini! Dari GA yang sama, Jom datang blog saya pula! :D

http://amirahamer.blogspot.com/2014/03/mr-mrs-hafiezy-mini-giveaway.html


Good Luck!!!!! :D

19 April 2014 at 05:33  

Post a Comment

jaga adab ! :)


|