I'm your Lady
Home About Shop for sweet tooth Twitter SHAKLEE Dash

owner


" Hello there, I am Hafiza Ismail and welcome to my blog. Where I share my experiences on my personal life and all sorts of stuff. Hope to see you around! "

Shaklee Member


" Jika anda ingin walk in sendiri membeli menggunakan ID SHAKLEE saya, sila email hafizais31@gmail.com. Dan saya akan guide jadual makan yang betul. "

followers

tagboard


Daisypath Happy Birthday tickers
tabung kahwin

Blog Archieve


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
Segmen: Cari Kenalan & Bloglist Mawar Putih
Sunday, 23 February 2014 • 22:17 • 11 comments



Assalamualaikum,

Segmen: Cari Kenalan & Bloglist Mawar Putih

Ini adalah segmen percubaan pertama dari blogger Mawar Putih. Sila luangkan masa anda untuk berkongsi segmen menarik ini.hehe..Kenapa menarik? Sebab ini segmen 2 in 1.

Selain daripada tambah follower atau bahasa manis...kenalan, Mawar Putih juga akan sediakan satu ruangan khusus untuk BLOGLIST SEPANJANG TAHUN 2014. Cepat...jangan lepaskan peluang keemasan untuk Mawar Putih blogwalking ke blog anda setiap masa.

Haruslah ada syarat-syarat kan..Segmen ini terbuka kepada semua yang bergelar blogger, bukan anonymous atau pinjam blog kawan.Kena ada blog sendiri. Sama ada blog anda dah mencecah ranking tertinggi sehingga la baru bertatih,baru 1 follower juga boleh join segmen ni. Bermula hari ahad, 23/02/2014 sehingga 26/02/2014. Segmen tutup secara rasmi pada jam 10 malam.


SYARAT MUDAH DAN SIMPLE. TIDAK MENGAMBIL MASA LAMA..
1. Follow blog Mawar Putih.
2. Like Official Page FB Mawar Putih sebelah kanan tu..
3. Buat Segmen: Cari Kenalan & Bloglist Mawar Putih
4.Copy coding yang disediakan ke dalam ruangan HTML dan siap untuk publish..
5. Tinggalkan URL entri ke dalam ruangan komen entri ini
 
 

CIRI-CIRI BLOGLIST DICARI & ADAT BERSEGMEN:
1. Jujur follow blog ini. Follower akan diupdate untuk memudahkan semua peserta saling berkenalan. Jangan risau, i oll follow balik semua follower. Kalau dah follow tu, tetap follow juga sampai bila-bila.hehe
2. Siapa like official page akan diberi lebih penilaian untuk dimasukkan ke dalam senarai bloglist. Kacang je tu kan..
3. Seorang blogger yang rajin update blog. Bukan bermaksud sehari 5 entri tapi at least ada update dalam masa seminggu. Tak seronok la kan follow blog yang 2 bulan sekali baru nak update.
4. Sanggup jadi sahabat blogger Mawar Putih dan rajin blogwalking ke sini. Jika rasa-rasa tidak sanggup, secara automatik penyertaan anda sebagai bloglist akan terbatal dan digantikan dengan blogger lain. Setahun tu...lama kan.

Keputusan bloglist akan dibuat dalam masa seminggu selepas tarikh tutup segmen. Kesudian anda melawat ke Mawar Putih amat dihargai..=)
kawan2 jom kita join this segmen, boleh tambah kenalan :). disamping mengeratkan silaturrahim antara bloggers !


11 Comments:

Blogger ain syafieqa said...

terima kasih sudi join dan support, semak juga senarai peserta di http://whiteroses2013.blogspot.com/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

24 February 2014 at 01:03  
Blogger Anizz Annisa said...

hye..anis dr segmen yg same.. salam kenalan.. :)

24 February 2014 at 05:02  
Blogger Ayie Atiqah said...

dr segmen yg sama,done follow..gudluck!=)
jemput singgah http://ayielifememory.blogspot.com/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

24 February 2014 at 08:06  
Blogger aynora nur said...

Selamat bersegmen...salam ukhwah.

http://www.aynorablogs.com/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

24 February 2014 at 23:22  
Blogger Nissa Zulkifli said...

salam, dari segmen yg sama. jemput ke blog sy http://bitasweet.blogspot.com/

26 February 2014 at 06:21  
Blogger arina abdul rahman said...

Assalamualaikum.. dari segmen yg sama..done follow.. jemput singgah ke blog:)


http://arinacamaro.blogspot.com/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

26 February 2014 at 18:25  
Blogger ctfand said...

salam kenal..saya singgah dari segmen yang sama.. :)
http://ctfand.com/2014/02/segmen-cari-kenalan-dan-bloglist-mawar-putih.html

27 February 2014 at 02:44  
Blogger Ade Arif said...

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Singgah
http://freejustforu.blogspot.com/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

28 February 2014 at 11:36  
Blogger Miss Fairytale said...

Selamat bersegmen. :B Salam ukhwah. Saya datang dari segmen yang sama ^^


http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

Jom comment cerpen saya :)

http://fairytaleeeeeee.blogspot.com/2014/02/cerpen-suka-atau-cinta.html

28 February 2014 at 15:49  
Blogger Zara Nurhaidah said...

Assalammualaikum. . Zara singgh dr segmen yg sma .. ^^ all the best dan selamat bkenalan.. hehe

3 March 2014 at 00:13  
Blogger AyuInsYiraH said...

salam...maaf sangat sbb ayu lambat blogwalking.. ayu busy sikit..

ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..ayu ada buat segmen juga...tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2014/02/segmen-cari-kenalan-bloglist-mawar-putih.html

6 March 2014 at 05:47  

Post a Comment

jaga adab ! :)


|