I'm your Lady
Home About Shop for sweet tooth Twitter SHAKLEE Dash

owner


" Hello there, I am Hafiza Ismail and welcome to my blog. Where I share my experiences on my personal life and all sorts of stuff. Hope to see you around! "

Shaklee Member


" Jika anda ingin walk in sendiri membeli menggunakan ID SHAKLEE saya, sila email hafizais31@gmail.com. Dan saya akan guide jadual makan yang betul. "

followers

tagboard


Daisypath Happy Birthday tickers
tabung kahwin

Blog Archieve


Credits

© Template design by Adila. thanks for Base code by Atiqah.
CAKE IN JAR
Saturday, 18 January 2014 • 04:49 • 1 comments





Assalamualaikum.....


psssttt, fiza ada benda nak kongsi ni, jeng jeng jeng, macam suspen je kan padahal non ado 
saspen nyer. okay ! fiza ni sebenarnya suka sangat2 makan kek ni, tetiba haritu bukak 
instagram ada CAKE IN JAR !! mak aiii meleleh air liur den nengoknyer.
lepas tu tetiba je kak myra ni owner instashop tu dia tanya sapa nak jadi agent jual 
cake in jar, fiza pun menari2 la suka, makin dekat la fiza dengan benda yang fiza
suka,, macam pelik je kan. hahaha, abaikan yea semua. Seriously fiza suka 
sangat baking2 ni haa. Balik cuti je mesti nak cuba resepi kek nunjuk nyer yg fiza
ni memang suka cake. hikhik. mana la badan tak montel kan. okayyy, so sekarang
fiza dah officially jadi dropship jual cake in jar ni, so sesiapa yang teringin boleh la tempah 
dengan fiza, tapi order untuk kali ni sampai hari RABU 22/1/2014 je tau ! sapa2
yang nak order boleh order before tarikh tu ye.

Cake in jar ni ada 3 flavour tau, dia ada red velvet, chocolate cheese
and rainbow cheese. Sapa yang suka cheese tu sila tadah air liuq ek. Hahaha. dah la malas 
nak cakap banyak.

So, jom kita cekedouttt !!


" haa tengok !!  meleleh air liuq tengok "


Menarikkan colour dia.

                                       
         " Ni red velvet, nyam nyam "



 " sapa2 pengemar tegar chocolate, boleh la pilih yang ni. bukan 
penyanyi tegar tu tau ! hahah "



* sesiapa yang interested sila contact no ni tau  hafiza -  0125408857
whtsapp/sms, no phone call tau, iols ni memang 
malas nak layan call2 ni :)
* nak tanya apa2 pun boleh :)



1 Comments:

Blogger Nurazlan Azmi said...

nyum..nyum melelh air liuq tengok red valvet tu ^0^

24 January 2014 at 05:56  

Post a Comment

jaga adab ! :)


|